Groepsbegeleiding

Glimlach Consult vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij, wij ondersteunen je met de vaardigheden op te bouwen, zoeken je krachten om het leven op een positieve manier op te pakken.

Groepsbegeleiding

Glimlach Consult vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij, wij ondersteunen je met de vaardigheden op te bouwen, zoeken je krachten om het leven op een positieve manier op te pakken.

Dagbesteding

Iedereen met een dagbestedingsindicatie is welkom om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken.
Bij Glimlach Consult kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Dat kan individueel of in een groepje. De activiteiten hebben een ontwikkelingsgericht, arbeidsmatig of belevingsgericht karakter, afhankelijk van wat bij je past.
Tijdens de dagbesteding geven we begeleiding. We kunnen je helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, plezier te hebben in je werk, nieuwe vaardigheden te leren en op een goede manier om te gaan met anderen. Er wordt structuur geboden waarbij eventueel gebruik gemaakt kan worden van visuele ondersteuning.

Begeleiding

Glimlach Consult biedt zinvolle dagbesteding door middel van ontwikkelings- en belevingsgerichte activiteiten. Wij gaan uit van mogelijkheden, van het positieve en waardevolle dat ieder mens in zich heeft. Ons handelen is erop gericht onze cliënten te helpen om tot ontplooiing te komen en zinvolle dag indeling hebben. Dit doen wij door middel van een persoonlijk begeleidingsplan met daarin de doelen die wij samen met jou bepalen. Wij staan klaar voor jou.

Voor wie

Dagbesteding van Glimlach Consult is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychische belemmering.

Activiteiten

• Lunch voorbereiden: in de keuken leren cliënten vaardigheden aan op het gebied van bakken en koken. Er wordt samen boodschappen gedaan en gezamenlijk gekookt. Na het serveren eten we gezamenlijk onze lunch.
• Handvaardigheid: cliënten die zich willen ontwikkelen op het gebied van creatieve (hand)vaardigheden, maken met verschillende materialen kennis en leren er mee te werken. Kaarten maken, schilderen, diamant painting, Sieraden maken enz. We plannen onze activiteiten in overleg waarbij de interesses liggen.
• Sport en beweging: Samen met een groepje wandelen we regelmatig.
Doel hiervan is dat de cliënten tot beweging komen, contact komen met andere mensen maar ook de omgeving leren kennen om in hun vrije tijd zelfstandig een wandeling te kunnen maken.
• Ontspanning: cliënten kunnen ontspannen met een tijdschrift of boek, muziek luisteren met een koptelefoon, een spelletje spelen of gamen.

Je bericht is succesvol verstuurd. 

Wij zullen binnen 48 uur contact met jou opnemen.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben of heb je na 48 uur nog niets van ons gehoord, neem dan contact op via 06-34034305.