Kwaliteit

Glimlach Consult vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij, wij ondersteunen je met de vaardigheden op te bouwen, zoeken je krachten om het leven op een positieve manier op te pakken.

Kwaliteit

Glimlach Consult vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij, wij ondersteunen je met de vaardigheden op te bouwen, zoeken je krachten om het leven op een positieve manier op te pakken.

Kwaliteit

Kwaliteit voorop, omdat u het waard bent!

Begeleiders

Onze ambulant begeleiders hebben HBO werk- en denkniveau en daarnaast veel levens én werkervaring waardoor hun expertise goed aansluit bij de problematiek van de cliënt. De begeleiders wonen in de regio waar ze werken waardoor bereikbaarheid en vertrouwd zijn met omgeving in grote rol speelt voor de kwaliteit van onze begeleiders. We werken altijd op basis van duo-schap in het kader van zorgcontinuïteit 

Cliëntmanagers

Voorafgaand aan de zorg brengen onze cliëntmanagers naast de hulpvraag, ook de problematiek, de achtergrond en eventuele risico’s in kaart. Een goede start is het halve werk.

We hebben geen wachttijden en kunnen u snel bijstaan om een start te garanderen.

Supervisie

Onze team heeft regelmatig supervisie van een psycholoog. Zo toetsen en bewaken we de inhoudelijke kwaliteit van zorg. Tijdens supervisie wordt inhoudelijke coaching gegeven aan begeleiders als een een risicovolle of complexe situaties is.

Duurzaamheid

Bij Glimlach Consult besteden we altijd aandacht aan duurzaamheid. Al onze begeleiders werken in de buurt van hun woonplaats en kunnen zo veelal op de fiets naar hun cliënten toe. Ook maken wij binnen Arcus zorg zoveel mogelijk geen gebruik van papieren dossiers maar borgen wij digitaal.Glimlach Consult heeft een kwaliteitsmanagement beheersysteem waar we mee werken.

Cliënttevredenheid

Glimlach Consult meet gedurende het hele jaar de tevredenheid en ervaringen van haar cliënten. Zodat we onze dienstverlening en kwaliteit steeds verbeteren.

Kwaliteitsmanagement beheersysteem

Als zorginstelling gaan we goed om met de gegevens van cliënten. Bij Glimlach Consult is dit dan ook niet anders en hanteren wij een kwaliteitsmanagement beheersysteem.

Je bericht is succesvol verstuurd. 

Wij zullen binnen 48 uur contact met jou opnemen.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben of heb je na 48 uur nog niets van ons gehoord, neem dan contact op via 06-34034305.